Шашки, настільний теніс і волейбол...

  • 1013

Фото без описуНещодавно в Йорданештах відбулись відразу декілька спортивних подій, в яких взяли участь представники різних видів. Хтось спробував свої сили у змаганнях з шашох, дехто вийшов на старт турніру з настільного тенісу, а інші мали можливість зіграти у волейбол. 

Фото без описуТак, у змаганнях з шашох за перемогу боролись 10 учасників із Йорданешт, Карапчіва, Чернівців, Верхнів Петрівців та Ропчі. У підсумку, перше місце тут посів чернівчанин Олександр Шапка, другим став Андрій Костинян із Йорданешт, а третім - Андрій Костинян із Ропчі. 

Фото без описуНе менш цікавим був і турнір з настільного тенісу, який зібрав на старт "майстрів малої ракетки" з Красноїльська, Чудея, Верхнів Петрівців, Старого Вовчинця, Глибоки, Чагра, а також представників господарів змагань. Турнір відбувся за круговою системою і приніс наступні результати : перше місце - Ілля Романюк(Красноїльк), друге - Василь Сташеску (Верхні Петрівці), третє - Павло Підойма(Чагор). 

Фото без описуА завершився цей спортивний день в Йорданештах товариськими поєдинками з волейболу, в яких взяли участь три команди, до складу яких увійшли йорданештські та карапчівські спортсмени.