Карапчівський сільський голова з Анатолієм Дмитрієвим обговорив з головами ОТГ стан запровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади»

  • 719

Фото без опису

У робочій зустрічі 06 квітня 2021 року  начальника обласного управління НПУ з представниками територіальних громад, в якій взяв участь і Карапчівський сільський голова Лютик Георгій Флорович, також взяли участь керівники блоку превенції поліції Чернівецької області й територіальних підрозділів ГУНП. Поліцейські проінформували голів ОТГ про стан дотримання правопорядку на території обслуговування та підготовку поліцейських офіцерів громади. За результатами робочої зустрічі її учасники визначили низку спільних заходів для реалізації вказаного проєкту.

Тісна співпраця поліцейських з місцевою владою і територіальними громадами є важливою складовою створення на Буковині безпечного середовища. За підтримки місцевих громад правоохоронці здійснюють організаційні заходи для збільшення своєї присутності в населених пунктах краю та скорочення часу реагування на звернення громадян.

«Наша мета – зробити поліцейські послуги максимально доступними та ефективними для буковинців і гостей краю, – наголосив генерал поліції третього рангу Анатолій Дмитрієв. – Саме з цією метою ми здійснюємо реформування поліції та посилюємо взаємодію з населенням».

Вже цього року на Буковині з’являться перші поліцейські офіцери громади. Однією з передумов запровадження проєкту є створення належних умов для їхньої роботи в громаді. Для цього правоохоронці провели низку зустрічей з головами ОТГ та обговорили спроможності придбання за рахунок місцевих бюджетів автомобілів для поліцейських офіцерів громади, робочого інвентарю й оргтехніки.

В результаті таких перемовин досягнуто домовленостей з деякими територіальними громадами щодо їх участі у проєкті.© Офіційний сайт Національної поліції: https://cv.npu.gov.ua/news/novini/anatolij-dmitrijev-obgovoriv-z-golovami-otg-stan-zaprovadzhennya-projektu-policzejskij-oficzer-gromadi/

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар