Вітання голови Карапчівської сільської ТГ з Днем вчителя

  • 331

Щиро і сердечно вітаю вас із професійним святом –  Днем працівників освіти яке цього року святкується 3 жовтня, яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

     Діти - майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

     У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги.

     Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і нашого району.

                                               З повагою, Карапчівський сільський голова

Георгій ЛЮТИК

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар