Вітаємо директора Йорданештського ЗЗСО Василя ІОНЦЯ з перемогою

  • 846

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Перемогу на ХХХ зльоті присвятили тридцятиріччю центру туризму.

Далекого 9 жовтня 1985 року на турбазі «Лунка» під час проведення другого туристського зльоту працівників освіти Чернівецької області був заснований Глибоцький районний туристський спортивний клуб «Меридіан». Як виявилось, під щасливою зіркою – завдяки педагогам, які вільний час присвячували туристсько-краєзнавчій роботі з учнівською молоддю. Насамперед, згадуємо Гумельник Ганну Іванівну з Димки, Шову Володимира Пантелейовича та Штаченка Анатолія Івановича з Тереблече, Пую Василя Пантелейовича та Вікірчака Олександра Костянтиновича з Турятки, Фарус Василину Степанівну зі Стерче. Цю справу підтримали багато молодих педагогів.

Саме під назвою турклубу команда педагогів Глибоччини взяла участь у ХХХ ювілейному обласному зльоті педпрацівників. «Меридіанівці» упродовж усіх цих 36 років були лідерами в зазначених змаганнях. Як і в минулі роки, так і нині опікується туристським клубом профспілка працівників освіти. У лавах членів клубу вже 36 років одна із його засновниць, нинішня очільниця об’єднаної організації профспілок територіальних громад Глибоччини Світлана Лазурко. Щира підтримка надихає на нові звершення. І команда не підвела. У збірній Глибоччини були представники трьох громад: Глибоцької, Кам’янецької та Карапчівської. І це не тільки працівники Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді, а й вчителі-ветерани зі шкіл.

Крім традиційних видів змагань з пішохідного та велосипедного туризму, програму урізноманітнили військово-прикладними видами: перевіряли навички розмінування території та стрільби з гвинтівки. Звичайно, не обійшлося без конкурсної програми. У туристів завжди присутнє почуття гумору, з мандрівок наші педагоги завжди приносять на світлинах неповторні миті подорожей. На зльоті відбулось представлення команд, демонструвались фотографії в номінаціях «Ретро», «Пригода», «Робота», учасники виконували номери туристської художньої самодіяльності.

У подробицях це виглядало так. На туристських дистанціях «Фігурне водіння велосипеду» та «Велосипедний крос» команда глибочан не вразила суддівську колегію, але змагалась гідно. Проте на дистанції пішохідного туризму «Смуга перешкод» не було рівних нашим змагунам: Оксана Меленко та Василь Іонець перемогли в групі чоловічих зв’язок (команд), а Ніна Лук’ян з Русланом Щуром вибороли срібні медалі у змішаному складі. Військово-прикладний вид програми зльоту за рахунок влучної стрільби також був за «Меридіаном». Команда у складі Лідії Гищук, Руслана Щура, Галини Сисолєтіної та Анатолія Дудки найкраще «відстрілялась» по мішенях, що виявилось вирішальним при підведенні підсумків у цьому виді. У конкурсній програмі традиційно глибочани виступили успішніше за інших.

У підсумку – славна перемога педагогів Глибоччини на ХХХ ювілейному туристському зльоті педагогічних працівників Чернівецької області. Ще один подарунок у скарбничку славних справ до 30-річчя Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді – зразкового закладу позашкільної освіти, яке будемо відзначати 1 листопада.

Вітаємо директора нашої школи Йорданештського ЗЗСО Василя Іонця з успішним виступом та почесним 1 місцем!!!

Так тримати!!!

 

 

З повагою, Карапчівський сільський голова Георгій ЛЮТИК та колектив Карапчівської громади.

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар