24 листопада 2021 року народний депутат Георгій МАЗУРАШУ відвідав Карапчівську громаду

  • 265

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

24 листопада 2021 року народним депутатом Георгієм МАЗУРАШУ було відвідано спортивний майданчик на території Йорданештського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 с. Йорданешти Карапчівської сільської ТГ, за його словами "Тут майданчик з штучною травою на фінішній прямій. Гранвідсів тут так гарно ліг, що я навіть подумав, що то бетон :) Ще після трамбування дощ пройшов, і це підсилило враження. 

Але уточнив після оналйну - таки грандвідсів. 

Головне - робота йде, активно, і на фінішній прямій :)".

Під час зустрічі з народним депутатом Георгієм Георгійовичем МАЗУРАШУ  представницькою групою Карапчівської громади - сільським головою Георгієм ЛЮТИКОМ  та директором Йорданештського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 на території якої будується спортивний майданчик Василем ІОНЦЕМ було обговорено робочі деталі та моменти, висловлена щира подяка за співпрацю народному депутату та висловлену ініціативу щодо виділення коштів за рахунок субвенції на будівництво майданчику.

 

Сподіваємося, що такі проекти стануть яскравим прикладом та початком будівництва в нашій молодій громаді! Дякуємо за співпрацю та зацікавленість народному депутатові!

 

З повагою, Карапчівський сільський голова                                                 Георгій ЛЮТИК

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар