Навчальна поїздка до Тернопільської області завдяки програмі DOBRE

  • 358

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

        Можливість обміну досвідом між діяльністю окремих громад безумовно забезпечує ефективне господарювання в органах місцевого самоврядування. Саме тому 14-15 грудня 2021 року делегація в складі завідучої сектором з кадрових питань, юридичних питань, інвестицій та міжнародного співробітництва Габріелою ІРИНИЧ та  завідувачем сектору з соціального захисту населення Аліною КОСТИНЯН здійснили навчальну поїздку до громад ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ області за підтримки Програми DOBRE у співпраці з Агенцією розвитку громад Буковини.

         Метою такого візиту стала можливість обміну досвідом діяльності громад Тернопільської області, вони поділилися історіями успіху та спільно було обговорено питання щодо надання консультативної допомоги з питань діяльності та розвитку територіальних громад. 

          Як зазначає завідувач сектору Габріела ІРИНИЧ - "навчальний візит до громад Тернопільщини пройшов з користю, адже відвідавши 4 громади Тернопільщини можна коротко описати враження про них: " Заводська громада "успішний лідер = успішна громада", Теребовлянська громада  "молодь та палаючі і натхненні очі створють чудеса", Байковецька громада - "успішні люди-комунікація-успішна влада", Копичинецька громада "енергія та самовіддача запорука успіху та перемоги". Висновок з поїздки "Хочеш змінити щось навколо себе - почни з себе" , а ми в свою чергу будемо брати приклад втілення ідей від навчальної поїздки.

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар