ІІ етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінаціях «Просвітницькі програми» та «Особливості роботи вчителя фізичної культури з дітьми з ООП»

  • 273

        У грудні 2021січні 2022 проведено ІІ етап Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінаціях «Просвітницькі програми» та «Особливості роботи вчителя фізичної культури з дітьми з ООП» (далі Конкурс).

          На Конкурс було представлено 15 методичних розробок фахівців психологічної служби закладів освіти області: з них 11 авторських програм в основній номінації «Просвітницькі програми» та 4 методичні розробки в додатковій номінації «Особливості роботи вчителя фізичної культури з дітьми з ООП». В основній номінації членами журі розглянуто 8 авторських просвітницьких програм у фаховій категорії «Практичні психологи», 3 програми  у фаховій категорії «Соціальні педагоги». Цього року учасниками Конкурсу стали практичні психологи та соціальні педагоги закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти Чернівецької, Сокирянської міських рад, Карапчівської, Мамаївської, Клішковецької, Рукшинської сільських рад, Неполоковецької, Путильської селищних рад. Учасниками конкурсу також стали фахівці інклюзивно-ресурсного центру Новоселицької міської ради та КЗНЗ «Чернівецький обласний навчально-реабілітаційний центр №1» обласного підпорядкування. 

       У списку переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінаціях «Просвітницькі програми» та «Особливості роботи вчителя фізичної культури з дітьми з ООП» нагороджено:

 

Дипломом ІІ ступеня:

  • Амарій Іонелу Євгенівну, практичного психолога Карапчівського ліцею ім. М. Емінеску Карапчівської сільської ради за програму «Користуємось безпечно мережею Інтернет» (категорія «Практичні психологи»);

Дипломом ІІІ ступеня:

    *  Тощук Альону Аврелівну, соціального педагога Йорданештського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, Карапчівської сільської ради, за програму «Світ безпечний для дитини» (категорія «Соціальні педагоги»).

 

 

Щиро вітаємо переможців конкурсу нашої Карапчівської сільської територіальної громади та бажаємо плідної праці в подальшому!

 

Карапчівський сільський голова                                                        Георгій ЛЮТИК

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар