ГРАЙ ЗА РІВНІСТЬ!

  • 167

Фото без описуНАШ ЗАКЛАД СТАВ УЧАСНИКОМ ПРОЄКТУ «ГРАЙ ЗА РІВНІСТЬ» ВІД ФОНДУ KLITSCHKO FOUNDATION

 

В період з 18 серпня по 16 вересня Йорданештський ліцей, брав участь у проєкті «Грай за рівність» від фонду UEFA Foundation та Klitschko Foundation.

Проєкт для вчителів фізичного виховання, який покликаний допомогти дітям та молоді, які постраждали від війни, адаптуватися до нормального життя через спорт.

Спочатку учасники проходили теоретичну частину, де мали змогу дізнатися про проблеми гендерної рівності в спорті, зустрітися з відомими спортсменами, декілька разів на тиждень брати участь у тренінгах та лекціях на актуальні теми, навчитися створювати команди та реалізовувати власні проєкти.

Кінцевим завданням була реалізація локального проєкту. Кожен учасник повинен був провести лекцію на одну із запропонованих тем та провести змагань для учнів школи.

Координатором проєкту в школі була вчитель фізичного виховання Волкова Ірина Олександрівна.

Хочемо висловити вдячність фонду Klitschko Foundation, всім менеджерам та спікерам проєкту. На сьогоднішній день дуже важливо підтримувати як духовний так і фізичний стан наших дітей. Дякуємо за можливість приймати участь в таких крутих проєктах.

Також подяка учням та координатору локального проєкту! 

Мирного неба нам ВСІМ!

Вчитель фізичнго виховання Йорданештського ліцею - Волкова Ірина Олександрівна.

https://www.facebook.com/iordanestischool/videos/868941364286669

https://www.facebook.com/iordanestischool/videos/622780716013560

Фото без описуФото без описуФото без опису

Інші статті

Всі статті