обгрунтування закупівлі на м"ясо

  • 321

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.v

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.

Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо»

«М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» , розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Карапчівська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області, 60421, с.Йорданешти вул. Головна 62 Б, ід.код замовника 04417091, орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» «М'ясо свинини без кістки, стегно куряче, філе куряче свіже або охолоджене» 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги З  особливостями , ідентифікатор закупівлі  UA-2022-12-16-011766-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Розмір бюджетного призначення: 247190,00 грн.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Опис предмета закупівлі: Відповідає діючим ГОСТ, ДСТУ або ТУ.

І.   Кількісні характеристики:

ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо

Найменування продукції (предмет закупівлі)

Одиниця виміру

Потреба

М'ясо свинне  охолоджене у вигляді м’якоті кускової без кістки та без сала (лопатка, задок)

кг

600

М’ясо птиці: філе куряче охолоджене

кг

730

М'ясо птиці: стегно куряче охолоджене

кг

750

Предмет закупівлі: ДК 021-2015:15110000-2 М'ясо

М'ясо свине

 

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене, м’якуш не жирний, без сторонніх запахів, ослизнювання. М’якоть без кісток, у вигляді шматків великої величини. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м’ясо зачищене від сухожиль, сала. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. По консистенції м’ясо має бути пружним та еластичним. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса. Шар сала товщиною не більше 20 мм. Без ГМО.

Категорія

Перша.

Колір

Від блідо-рожевого до червоного.

Споживча тара, вага

Розфасована та упакована в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою 2 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 7706:2015

 Філе куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене без шкірки та кісток овальної форми. Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

Стегно куряче

Характеристика та зовнішній вигляд

Охолоджене . Не допускається до реалізації повторно заморожені напівфабрикати. Без ГМО.

Колір

Властивий м’ясу даного виду птиці.

Споживча тара, вага

Розфасоване та упаковане в поліетиленові пакети, які термозварюються, вагою  2-3 кг.

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»

Оцінка якості

Якість товару повинна відповідати ДСТУ 3143:2013

 

 

ІІ.   ТЕХНІЧНІ  ВИМОГИ

1. Якість Товару, умови та організація поставки Товару повинні відповідати нормам Законів України «Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про ветеринарну медицину», «Про дитяче харчування», наказу МОЗ, МОН від 01.06.2005 № 242/329 «Про затвердження порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах». При поставці Товару на структурні підрозділи Замовника кожна партія Товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його походження, свіжість, якість та безпечність, а саме: посвідченням якості або декларацією виробника.

2. Товар має постачатися  дрібними партіями згідно замовлень на адреси дошкільних та шкільних навчальних закладів замовника (згідно додатку  2 до договору), не менше 1 (одного) разу на тиждень  в робочі години з 08.00 год. до 17.00 год  до кінця  2023 року. Остаточне замовлення буде надаватися після підписання Договору. У разі виникнення нагальної потреби,  поставка продукції може бути змінена в залежності від реальних потреб у межах одного календарного дня від дати замовлення, за погодженням.

Товар за предметом договору в обов’язковому порядку повинен супроводжуватися товарно-транспортною накладною (ст.37 ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»).

Документи, що супроводжують Товар, упаковка Товару повинні містити чітку інформацію про дату виготовлення та термін реалізації Товару.

3. Термін придатності Товару до споживання на період поставки повинен становити не менше ніж 80% від загального терміну придатності споживання.

4. Доставка Товару в заклади освіти повинна здійснюватись спеціалізованим автотранспортом Учасника-переможця, який повинен відповідати встановленим гігієнічним вимогам (ст.44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та забезпечувати необхідний для збереження м’ясопродуктів температурний режим.

5. Умови пакування та маркування продуктів за предметом договору повинні відповідати ЗУ, ДСТУ чи ТУ відповідно до ст.ст. 39, 50 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів».

6. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду. На час поставки Товар повинен бути придатний до використання. Упаковка (тара) Товару повинна забезпечувати захист і збереження Товару від пошкоджень під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження).

7. Транспортування, доставка, розвантаження та навантаження продукції забезпечується Учасником-переможцем за його кошти.

8. У разі поставки Товару неналежної якості, в якому виявлені дефекти або недоліки, Учасник-переможець повинен своїми силами та за свій рахунок усунути виявлені дефекти, недоліки або замінити такий Товар на Товар належної якості.

9. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін.

10. Оплата за поставлений по договору Товар здійснюється Замовником після отримання товарно-транспортної накладної, на рахунок Учасника-переможця, який вказаний у тендерній пропозиції, протягом 20 календарних днів з дня отримання Товару, через установу управління Державної казначейської служби України.

11. Всі Учасники повинні бути зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів. Згідно з вимогами статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку харчових продуктів, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та / або обігу харчових продуктів.

12. Учасник-переможець оплачує усі витрати, пов’язані з пересилкою документів (договір, сертифікати, накладні тощо) щодо участі у даній процедурі закупівлі та дією договору, укладеного за її результатами.

13. Подані документи повинні бути чинними на момент поставки Товару.

 

Не допускається заміна охолодженого м’яса замороженим!!!

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерних пропозицій: копії документів, які підтверджують якість, безпечність та відповідність ДСТУ на кожне найменування Товару.

Для підтвердження якості товару, що є предметом закупівлі, Учасник додає:

1) Копію декларації виробника або посвідчення якості (обов’язково), також інші копії документів які підтверджують технічні та якісні характеристики предмета закупівлі, це може бути: копія Звіту за результатами лабораторних досліджень, вимірювань, випробувань факторів середовища життєдіяльності людини на відповідність санітарному законодавству України; копія експертного висновку; копія протоколу випробувань (Органи стандартизації, метрології та сертифікації), Сертифікат відповідності / чи якісне посвідчення / чи висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи /  чи інший документ згідно законодавства, який підтверджує безпеку та якість харчових продуктів (оригінал або копія, дійсні на момент розкриття);

2) Учасник до вищезазначених документів, в обов’язковому порядку подає у складі пропозиції тендерних торгів лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з виробником (відповідно до декларації, яку надає учасник, для підтвердження якості товару). У разі отримання товару не у виробника, лист в оригіналі (за підписом керівника з відтиском печатки) про співпрацю з суб’єктом господарювання, у якого Учасник планує отримувати товар, з метою постачання в заклади, що входять в структури Карапчівської сільської ради.

Примітка: При постачанні предмета закупівлі до закладів освіти необхідно дотримуватись вимог Закону України Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів №771/97-ВР від 23.12.1997р., наказів Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров’я № 298/227 від 17.04.2006 року, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 5 травня 2006 року за №523/12397 та №242/329 від 01.06.2005 року, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 15 червня 2005року за №661/10941, санітарних норм і правил, інших нормативних документів, які регулюють процес забезпечення продуктами харчування дітей і підлітків в організованих колективах.