До офісу «Зроблено в Україні» звернулося 30 осіб

  • 27

 

До офісу «Зроблено в Україні» звернулося 30 осіб, які планують створювати або розширювати бізнес

 

 

З 15 квітня по 25 квітня до офісу «Зроблено в Україні» у Чернівцях  вже звернулося 30 осіб, які планують створювати або розширювати бізнес.

Підприємці, які планують відкрити власну справу здебільшого запитували про форми оподаткування та яку групу необхідно обрати для відкриття ФОПа, також цікавилися грантами на створення або розвиток власного бізнесу.

Фахівець офісу Наталія Урсуляк допомагала із складанням бізнес-плану, пояснювала як завантажити бізнес-план, подати документи через Дію 

Лише одне звернення стосувалося умов надання кредиту за програмою «5-7-9», тому фахівець перенаправила відвідувача  на колег із банківського сектору.

Фахівець офісу «Зроблено в Україні» готова консультувати про всі послуги, які доступні у службі зайнятості для малого бізнесу: гранти на старт власної справи, гранти для наших ветеранів, ветеранок, їхніх дружин і чоловіків, ваучери, грошові компенсації, компенсації за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, влаштувати підвищення кваліфікації для працівників у Центрах професійної освіти ДСЗ. Окрім того, допоможе бізнесу знаходити працівників.

Офісу «Зроблено в Україні» у Чернівцях працює у будні щоденно з 8:30 до 17:00  за адресою: м.Чернівці, вул.Воробкевича 37.

Офіси «Зроблено в Україні» для малого і мікробізнесу — частина національної платформи «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом Володимиром Зеленським. Політика реалізується Міністерством економіки України. За словами Першого віцепрем’єр-міністра - Міністра економіки України, мета платформи «Зроблено в Україні» — розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу для посилення економічної самодостатності України.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису