ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ

  • 33

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису 

29 квітня 2024 року, в селі Карапчів відбулася церемонія відкриття та освячення Меморіальної Дошки в пам'ять про нашого співвітчизника Опаєця Олега, який героїчно загинув біля села Новомихайлівка ДОНЕЦЬКОЇ  області,захищая державний суверенітет та територіальну цілісність України.

Олег Опаєць народився 6 грудня 1983 року в селі Карапчів в родині ,де його з малку привчали до наполегливої праці.Після закінченя Карапчівської спецшколи Олег пішов працювати.

Йому було 39 років і він дуже любив життя,але був призваний в армію,воював на фронті,де віддав своє життя за краще майбутнє своїх дітей.

19 листопада Опаєць Олег був вбитий на фронті рашистами.

У заході взяли участь дружина, діти та рідні загиблого героя, Георгій Лютік – голова  Карапчівської ТГ, Василь Бічер - депутат Чернівецької обласної ради, Іван Векліч - представник 2 відділу ТЦК та СП, Юліан Михайлович - голова Сучевенської ТГ, односельчани, учні старших класів Карапчівського ліцею ім. М. Емінеску, разом з класними керівниками та вчителями. 

Меморіальну дошку відкрили дружина Олега Руслана та двоє хлопчиків, які залишилися напівсиротами - Костя (учень 1-го класу) та Георгій (учень 3-го "А"класу).

Релігійну службу освячення меморіальної дошки провели отець Ніколає та отець Іоан.

Слід додати,що депутат обласної ради Василь Бічер за свої кошти купив дітям героя одежу,взуття ,солодощи та влаштував їм до Великодня святковий обід.

Олег назавжди залишиться в пам'яті своїх дітей, родичів, односельчан та всіх, хто його знав. 

СВІТЛА ПАМ"ЯТЬ,ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ.