Визначено чергових переможців на отримання грантів

  • 29

Фото без описуФото без опису

Визначено чергових переможців на отримання грантів

Ухвалено чергові рішення за урядовими програмами «Власна справа» та «Грант для ветеранів та їх подружжя». Розглянуті заяви на отримання мікрогрантів у період з 25 березня по 7 квітня 2024 року з урахуванням доопрацьованих заяв, поданих у попередні періоди. 

Файл з переліком номерів заяв, які набрали найбільшу сукупну кількість балів за програмою "Власна справа", можна завантажити тут

На Буковині 20 переможців на отримання мікрогранту за урядовою програмою єРобота «Власна справа» та один за програмою «Грант для ветеранів».

Учасник бойових дій планує створювати власну справу щодо надання послуг у сфері безпеки.

У Чернівецькій області буде здійснюватися розширення бізнесу за рахунок коштів мікрогранту за урядовою програмою єРобота «Власна справа». Зокрема, підприємці розширять можливості для переробки деревини, виробництва керамічної цегли,  м'ясних виробів та  крафтового морозива, а також виробництва мережива та пошиву весільних суконь, вирощування овочів.

Окрім цього розширяться магазини з продажу продовольчих та непродовольчих товарів, запчастин для автомобілів, а також корекційний (логопедичний) центр, фітнес-студія, школа іноземної мови та кафе. Також запрацює нова музична школа-студія та надаватимуться послуг з ведення бухгалтерського обліку.

З початку року на Буковині вже 122 позитивних рішень на отримання мікрогрантів та 11 за грантовою програмою «Грант для ветеранів та їх подружжя».

Прийом заявок за програмами «Власна справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя»  продовжується!

Подати заявку можна через Дія.

Більше про грантові програми дізнавайтеся тут:

«Власна справа» https://is.gd/xBaklo

«Грант для ветеранів та їх подружжя» https://is.gd/jxqZ7j

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy або за номером телефону (0372) 95 02 1v