Це брудна затія цинічних покидьків, що нібито Чернівецька ОВА в моїй особі вимагає кошти на благодійні потреби - Руслан Запаранюк офіційно спростував фейк

  • 11

 

 

  • Фото без опису

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк змушений був офіційно спростувати фейк про те, що Чернівецька ОВА від його імені за узгодженням з президентом Зеленським вимагає кошти на вигадані благодійні потреби.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Пряма мова:

Шановні буковинці, зловмисники поширюють неправдиву інформацію про те, що Чернівецька ОВА в моїй особі вимагає кошти на вигадані благодійні потреби. Це буцімто відбувається за узгодженням із Президентом України Володимиром Зеленським.

Публічно заявляю, що жодних подібних зборів Чернівецька ОВА НЕ здійснює! Будьте пильні та довіряйте лише тій інформації, що оприлюднена на офіційних ресурсах!

У разі отримання таких листів – не відповідайте, не переказуйте кошти і негайно звертайтеся у поліцію!

Принагідно повідомляю, що цю ситуацію вже вивчають правоохоронці. Авторів знайдуть і притягнуть до кримінальної відповідальності, згідно із чинним законодавством.

 

Він попросив небайдужих буковинців та місцеві ЗМІ максимально поширити цей допис, щоб “ніхто не повівся на брудну затію цинічних покидьків".