З професійним святом, шановні працівники закладів дошкільної освіти!

  • 312

Фото без опису26 вересня в Україні відзначається загальнонаціональне свято День вихователя і всіх дошкільних працівників. Це свято запроваджене з метою посилення уваги до проблем дошкільних навчальних закладів, вшанування людей, які присвятили своє життя вихованню найменших громадян нашої країни.
День вихователя і всіх дошкільних працівників − нагода наголосити на важливості дошкільної освіти у формуванні життєвої компетентності дошкільників і сказати добрі, гарні слова на адресу працівників закладів ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ с. Йорданешти та Карапчів, які віддають свою любов і серця малюкам, розвивають у них найкращі риси, виховують і навчають життєвої мудрості.

Ми вітаємо всіх нинішніх і колишніх працівників дитячих садочків об`єднаної територіальної громади зі святом і вшановуємо працю людей, які віддають щодня тепло своїх сердець дітям! Ми впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців у дитячому саду на день радості і щастя!

Бажаємо міцного здоров’я та успішного втілення творчих ініціатив і задумів. Нехай професіоналізм і практичний досвід допомагають вам реалізовуватись у високому покликанні – вести дітей на початку стежини життя. Хай ваші дні будуть сповнені незгасною енергією, любов’ю вихованців, підтримкою і пошаною батьків та теплотою рідних!

З повагою −
сільський голова Георгій ЛЮТИК

 

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар