В Йорданештах відкрили спортивну залу в школі з Дзюдо "CODOCAN"

  • 661

Мрія нашого Петра ГУШУЛЕЯ , жителя с. Йорданешти, чемпіона України з Дзюдо - стала реальністю

     Фото без описуБрати Петро та Ілля ГУШУЛЕЙ, корінні румуни з Йорданешти Карапчівської сільської громади Чернівецького району Чернівецької області стали відомими не лише в Чернівецькій області, але й за її межами завдяки їх спортивним досягненням останніми роками. Як Петро Гушулей, так і молодший брат Ілля, є Чемпіонами України з дзюдо, майстрами спорту.

      Петро стверджує, що мріяв з дитинства відкрити в рідному селі Йорданешти Чернівецької області спортивну залу з  дзюдо, в якій буде навчати маленьких дзюдоїстів цієї майстерності спорту. І ось, напередодні свята Святого Миколая Чудотворця, 18 грудня 2021 року, в примішенні Йорданештської загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів, було перерізана червона стрічка та інавгуровано спортивну залу в школі з дзюдо «Codocan», яка буде мати своїм професором та викладачем Петра ГУШУЛЕЯ, буковинця, чемпіона України з дзюдо.

      Розділити нашу радість прийшли батьки,  майбутні учні нашої школи з дзюдо, а також почесні гості голова Чернівецької ОДА - Сергій ОСАЧУК, президент Федерації Чернівецької області з дзюдо - Андрій МЕЛЬНИЧУК, Дмитро МОРГАН, Едуард ЖУМІГА та інші друзі дзюдоїсти та колеги. З вітальним словом до присутніх звернувся голова Карапчівської сільської громади Георгій ЛЮТИК. Директор школи Василь ІОНЕЦЬ промовив найтепліші слова подяки всім, хто допоміг нашій школі та допоміг відкрити спортивну залу в школі з дзюдо.

Довідково: спортивна зала  з дзюдо знаходиться в приміщенні Йорданешстського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, за адресою: вул. Головна, 19 с. Йорданешти Чернівецького (колишнього Глибоцького) району Чернівецької області. Формується група дітей віком 6-12 років для занять дзюдо. Першою молодшою групою дітей буде вікова категорія 6-12 років (хлопчиків та дівчаток). Якщо будуть бажаючі створимо і іншу  старшу групу.

Петро ГУШУЛЕЙ (тел. моб. 066 663 89 88)

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар

Інші статті

Всі статті