БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ!

  • 23

 

Безпека – це відсутність загроз життю, здоров'ю та добробуту. Рівень особистої безпеки залежить від вміння людини передбачати, уникати й раціонально діяти у таких ситуаціях.

Провідні інспектори ДСНС завітали 19 квітня до Карапчівського  ліцею ім.М.Ємінеску,Йорданештьського ліцею та Йорданештьської гімназії аби нагадати дітям та вчителям правила, які можуть врятувати життя. Лариса Іллівна ЗАГАРЮК та ГАЛАМАГА Сергій Генадійович дуже доступно пояснили присутнім, що пожежна безпека є надзвичайно важливою складовою нашого повсякденного життя. Під час зустрічі обговорювали такі теми:

- основні принципи пожежної безпеки;

- причини виникнення пожежі;

- перша допомога у таких випадках;

- алгоритм дій під час надзвичайних ситуацій.

Особливу увагу приділили темі мінної безпеки. В умовах сьогодення, загроза натрапити на вибухонебезпечні предмети є всюди, де велися чи ще ведуться бойові дії. Учні разом із надзвичайниками розібралися, як виглядають вибухонебезпечні предмети, як вони можуть бути замасковані під звичні речі, де на них можна натрапити та як діяти у разі їх виявлення.

Під час зустрічі учні активно брали участь в інтерактиві та відповідали на запитання, за що були нагороджені невеликими подарунками.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без опису